zondag 22 mei 2011

En toen waren we ineens alweer eens stuk verderop...

...omdat de eigen collecties tenslotte ook weer aangevuld dienen worden; de handen van een PieReneter kunnen nu eenmaal niets anders dan scheppend werk verrichten. We lijken die god wel (en hierbij discrimineren wij niet op grond van welke religie of zienswijze dan ook) maar dan knapper en net iets minder rancuneus.

Pieter heeft zijn laatste werken èn zo het een en ander uit een rijk en diep verleden, op het welbekende, tamelijk beruchte, maar onlangs geheel vernieuwde  pieterzandvliet.com staan. Ik zie de kenners al meteen naar de muisknop duiken maar wacht nog heel even:
Ook René heeft nog absoluut geen zitvlees kunnen aankweken, naast het feit dat ie binnenkort officieel BIK-er is geworden, en je hem dus straffeloos voor complete klassen kinderen kunt plaatsen, heeft ie ook het mooi ronde aantal van ongeveer een stuk of 122 cartoons op (ja alweer een) een eigen blog staan: Een wereld van dwarrelende kleine gedachten.
En daar dreigen er met enige regelmaat steeds meer bij te gaan komen.

Nieuwe onwikkelingen op Pierenetersgebied zijn in volle onwikkeling. En dan heb ik het dit keer eens niet over je spierballen, Pieter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor de spontane reactie, wij houden wel van een stukje kijker-/lezerparticipatie. Er zou zo maar een reactie op kunnen komen.
Groet, uw toegenegen Piereneters