maandag 23 juli 2012

expo "Kunst onder de Wieken" loopt

...en alles hangt. En staat. Want niet alles hangt. Werk van een mooie pluk kunstenaars verzameld in zoiets fraais als een molen. Die zich dan weer in Ommen gevestigd heeft. Ook niet dom. Gewiekst zou ik bijna zeggen
Hangt er bijvoorbeeld. En niet ver daarvandaan komen we dan plots weer een bekende tegen:
En je hebt deze nog niet verwerkt of de volgende doemt alweer aan gindse wand op. Toch niet wéér een PieReneter? Jawel. In het vrijwel wild.
En of dat dan weer niet genoeg is, je struikelt bijna over de toch niet te verwaarlozen overige kunst, zie je in je ooghoek de bekende contouren van...
Wij begrijpen dat de ontroering u hier iets te machtig wordt... Daarom zijn wij zelf de 3e & 4e augustus en -vooruit- de week daarop, de 11e, op zaterdag ook maar dan, volkomen bereid u peroonlijk een tissue aan te reiken. Mits voorradig. De aanloop schijnt nogal gigantisch te gaan worden... Maar er is elk weekend in elk geval iemand aanwezig: vrij, za en zondagen van 14.00 tot 17.00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor de spontane reactie, wij houden wel van een stukje kijker-/lezerparticipatie. Er zou zo maar een reactie op kunnen komen.
Groet, uw toegenegen Piereneters